pagina terug
BEDRIJFSPROFIEL SPS:

Oprichter Hans Stevens is in 1991 gestart met zijn bedrijf in projectstofferingen.
Daarvoor is hij ruim 20 jaar werkzaam geweest in allerlei facetten van de woning- en projectinrichting. Vooral in de fabricage en groothandel van tapijt werd veel ervaring opgedaan.
Als buitendienst-medewerker van een gerenommeerde tapijtfabriek is hij jarenlang de leverancier geweest van projectinrichters en vloeren-bedrijven en heeft hier een ruime ervaring met het vak opgedaan.

 

 

 

 

 

 

 

In 1990 is het plan geboren om zelf een vloerenbedrijf op te starten en op 1 januari 1991 is dat ook gebeurd. Inmiddels zijn wij bijna 10 jaar bezig en zijn uitgegroeid tot een bedrijf met een aantal vaste mede-werkers en een keur aan klasse freelance stoffeerders.

Wij hebben inmiddels een prachtig klantenbestand en krijgen van onze opdrachtgevers steeds vaker een adviserende rol toebedeeld.
Dat maakt ons vak juist zo leuk, het geven van adviezen die dan uiteindelijkook gerealiseerd worden. Een tevreden en blije opdrachtgever is voor ons de mooiste beloning voor onze inspanningen.
Daar waar mogelijk, streven wij ernaar om in plaats van een 'standaard tapijt' iets bijzonders voor te stellen waardoor de te stofferen ruimte een extra waarde krijgt en meestal lukt dit voor hetzelfde geld.
Van belang is natuurlijk dat wij op de hoogte zijn van al het tapijt dat wereldwijd te verkrijgen is en hierin wordt dan ook veel tijd gestoken (buitenlands beursbezoek etc.).

Wij weten dat iedere opdrachtgever graag het 'onderste uit de kan' wil zien en wij streven ernaar om dat te bereiken.
Dat doen wij uiteraard ook graag voor u !